2014. 10 31.

Ők a 2014-es megyei Príma-díj nyertesei

Csütörtök este adták át Komárom-Esztergom megye kulturális, sport- és szellemi életének kimagasló személyiségeinek a megyei Príma-díjakat, de elismerték az élenjáró vállalkozókat is a Jászai Mari Színházban tartott rendezvényen.

A gálát immár tizedik alkalommal rendezték meg, a jubileum alkalmával a korábbi díjazottakat is meginvitálták az estre.

A tíz jelöltet az idén is a megyei Príma-díjra a Vállalkozók Országos Szövetsége megyei szervezetének kuratóriuma választotta ki az ajánlások alapján.

A megyei Príma-díjak közül az elsőt a tatai Talentum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Gimnázium igazgatója, Fogel Zsolt kapta, őt követte a sorban Zrínyi Miklós esztergomi kick-box edző, majd Crespo Rodrigo, a Jászai Mari Színház, Népház igazgatója, aki a teátrum képviseletében vehette át a díjjal járó 1 millió forintot, plakettet, oklevelet, aranymedált, valamint Tatabánya városának különdíját.

Számadó Emese komáromi múzeumigazgató érdemelte ki a Príma Közönségdíjat, melyhez Komárom Város Önkormányzata ezúton is gratulál! Dr. Zsembery Dezső orvos-műgyűjtő vehette át a Jubileumi Príma-díjjal járó 500 ezer forintot.

(Forrás: kemma.hu)

Hírek