2010. 07 2.

Jóváhagyták a jelöltek névsorát

Megvan a Fidesz komáromi szervezetének listája, hogy kik indulnak majd az őszi önkormányzati választásokon. A Fidesz komáromi szervezete szerdai taggyűlésén egyhangúlag jóváhagyta az őszi önkormányzati választásokon induló képviselő-jelöltek névsorát.

2010. 06 27.

Újra indul a személyvonat közlekedés

Június 26-án, délelőtt 11 órakor a komáromi vasútállomáson tartott sajtótájékoztatót Dr. Völner Pál a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkára, a komáromi választókerület országgyűlési képviselője, Dr. Molnár Attila komáromi országgyűlési képviselő, Czunyiné Dr. Bertalan Judit a kisbéri választókerület országgyűlési képviselője, és Dr. Udvardi Erzsébet Kisbér polgármestere. 

2010. 06 18.

Dr. Molnár Attila a polgármesterjelölt

Megjelent Dr. Molnár Attila Párbeszéd című kiadványa. A polgármesterjelölt több, mint hatvan oldalas programja Komárom közép és hosszú távú fejlesztési tervét tartalmazza. A dokumentum olyan kérdésekkel foglalkozik, mint városfejlesztés, városgazdálkodás, oktatásügy, egészség és idősügy, közművelődés, kultúra és ifjúságügy, valamint a sport és a turizmus.  

2010. 06 10.

Cselekvésre van szükség

Az áprilisi választások során a FIDESZ-KDNP színeiben Dr. Molnár Attila is képviselői mandátumhoz jutott. A parlamenti munka első heteiről kérdeztük.

2010. 04 25.

Dr. Molnár Attila is bejutott!

Az április 25-i kétharmados FIDESZ-KDNP győzelemmel, a komáromi választókerült két képviselőt is küld az országgyűlésbe. Dr. Völner Pál már az első fordulóban megszerezte az képviselőséghez szükséges szavazatokat, a második fordulóban, kompenzációs lista nyolcadik helyén álló, komáromi képviselő Dr. Molnár Attila is bejutott a Parlamentbe.

2010. 03 1.

Szavak helyett tettek

Néhány hét múlva választunk. Dr. Molnár Attilával a Fidesz városi szervezetének elnökével, többek között annak apropóján is beszélgettünk, hogy a párt eddig soha nem látott mennyiségű kopogtatócédulát gyűjtött össze a választókerületben. És egy kicsit szó volt a magánéletről is...

2010. 01 21.

A változás éve

Még néhány hónap, és választunk. Április elejétől új korszak köszönthet be hazánkban. Dr. Molnár Attilával a Fidesz városi elnökével a jelenlegi helyzetről és az országos választásokat követő jövőről beszélgettünk.

2009. 12 20.

Évértékelő

Húsz éves a FIDESZ komáromi szervezete. Sok minden történt az elmúlt két évtizedben. Dr. Molnár Attilával azonban mégsem csupán az eddigi eredményekről, de tervekről és a jövő évi választásokról is beszélgettünk.
« 1 ... 90 91 92 93 94 95 96 »

Hírek